tubolytech
magyarenglish
2  
 
Menü
Hírek

2016.01.18.

Most már EU vagy egyéb gyártmányú automata váltós problémákkal is fordulhat hozzánk !!!

Ajánlatunk
  Üdvözöljük a TubolyTech-nél!  
 

2021 sem telt el események nélkül...Péter Révhelyi  megdöntötte az abszolút magyar rekordot...6.5-ös idejét  senki sem tudta megközelíteni 4 vagy 2 keréken. ...teljesítményéhez a lóerő természetesen Tuboly Tech motorból jött !!!   

 A 2020-as   Nagykategóriás  bajnoki cím ismét a miénk !

 Tuboly Tech Hungarian Top Doorslammer Champions of 2020  !

 

 

 

 

AUTOMATA VÁLTÓ SZERVIZ

Az amerikai autókba valaha beépített összes típust szervizeljük, felújítjuk a legmagasabb műszaki színvonalon, garanciával. Minden váltót házon belül javítunk és építünk  ugyanazzal az aprólékos gondossággal, legyen szó ősrégi oldtimerről, amelyekhez sokszor dokumentáció sem létezik ,a tucatterméknek mondható autók/kisbuszok/egyterűek váltóján keresztül a tüzet okádó gépsárkányok motorja mögött teljesítő, akár kétezer lóerőnél is többet megzabolázó,  teljesen szekvenciálissá alakított,  egyedi darabokig.  Ha a jármű üzemképtelen, akkor a cégünkhöz szállítást is elintézzük saját vontatóninkkal.  Törekszünk , hogy minél rövidebb határidővel tudjunk dolgozni, ezért a gyakoribb típusokhoz  raktáron tartunk alkatrészt.  A TubolyTech váltó fogalom...akinek ilyen van az autójában, annak nem kell ecsetelni.  

info@tubolytech.hu

+36 30 267 2935    +36 20 944 2667

 Automatic Transmission Service

 We service, rebuild, modify all types of transmissions ever installed in US market automobiles, trucks, motorhomes etc.  All work we do is performed with the same care and precision  whether its a transmission from a classic for which even documentatiuon no longert exists, or  the most common trucks and SUV-s or even the transmissions  living behind fire breathing race engines exceeding 2000 horepower...we do them all, and we do them with a warranty. 

 

 

 

 

 

Kapcsolat:

EMAIL:  info@tubolytech.hu

Tel:  +36 20 944 2667  /  +36 30 267 2935

 GOOGLE MAP: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=217287959744548871342.0004d26119ad2ffe0aaba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdv a TubolyTech weboldalán !  

   Csapatunk, alapítva a Tuboly testvérek által, már jó ideje a legmagasabb műszaki színvonalon javítja, építi, módosítja és alkatrésszel látja el a tengerentúlról érkezett járműveket, elsődlegesen persze az amerikaiakat.  Mostanra nem csak elértük azt, hogy tőlünk kerülnek ki a legerősebb, leggyorsabb usa autók, és majdnem minden Magyarországon guruló komoly verdában van valami a TubolyTech-től, de most már képesek vagyunk mindent egy tető alatt megcsinálni, ami egy autóval kapcsolatban szükséges lehet...legyen az egyszerű fékjavítás vagy karosszéria-, vagy kárpitosmunka egészen a házon belül készülő extrém módon átépített automata váltókig, vagy sok száz lóerős letaglózó erejű motorokig. Számos olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, ami közép Európában egyedül nálunk elérhető, pl. V8 és V6 forgórészek digitális centírozása az usából importált technológiával...vagy a párját ritkító gépmunka, amely az alapját képezi bármilyen projektnek és amelyet mi végzünk a top hazai versenyzők motorjain.

   Mivel egyre több megkeresést kaptunk európai autók tulajdonosaitól automata váltókkkal kapcsolatban, ezért fokozatosan bővítettük szolgáltatásainkat az EU és egyéb (japán, koreai)  gyártók váltóinak javításával, tehát már ezen típusokkal kapcsolatos problémák megoldásában is állunk ügyfeleleink rendelkezésére. 

Nemrég költöztünk be új műhelyünkbe, egy minden igényt kielégítő 1400m2-es komplexumba, amely Győr mellett, az M1 autópálya közelében található, és ahonnan reményeink szerint még több olyan autó gördül ki, amely a TubolyTech jó hírét öregbíti szerte Europában.

  Tehát, kedves látogató, meghívunk, hogy nézegesd oldalunkat, amelyet folyamatosan bővítünk majd mindenféle ínyencségekkel, és ha bármire szükséged van, ami usa autóval kapcsolatos, fordulj hozzánk bizalommal...akár egyszerű szervizelésre vagy diagnosztikára van szükséged, akár több mint ezer lóerős versenyautóra.

  A képek, amelyeket az oldalunkon láthatsz, mind saját képek, nálunk készült dolgokról, kivétel nélkül. Néha látszik is, hogy nem profi beállított felvételeket készítünk, de hát autómániások vagyunk, nem fényképészek.Vigyor

  Gentlemen, start Your engines !

          Ha látod valahol ezt a két manust, ne hívj rendőrt...inkább gyere oda beszélgetni.

 

 

 

 

 

   

 

 
 
Copyright 2010-2019 --- TubolyTech --- www.tubolytech.com